Novost: Nastavitve iskanja pri povpraševanju po prevozu

Izberite do 50 primernih ponudnikov storitev prevoza

Az új, kényelmes szűrési lehetőségnek köszönhetően a potenciális szolgáltatók kiválaszthatóak a fuvarajánlat-kéréseknél és ezzel ön értékes időt takaríthat meg a címzettek körének megadásakor!

Előre megadott kritériumok alapján szűrheti mostantól közvetlenül a fuvarajánlat-kérésnél a szolgáltatókat! Ez lehetőséget nyújt önnek arra, hogy fuvarfeladatára a megfelelő szolgáltatót gyorsan és egyszerűen megtalálja! Egyidejűleg szolgáltatókat akár ki is zárhat azzal, hogy a személyre szabott feketelistájára teszi azokat!

A következő kritériumok alapján szűrhet akár már most, bármilyen kombinációban:

  • Cég telephelye, az ország kiválasztásával és az irányítószám megadásával,
  • TIMOCOM ID / Cég / Helység, mint szabad szöveg megadásával
  • Feketelista alkalmazásával
  • Csakúgy relációkra ("országból" és "országba"),
  • mint a szolgáltató saját járművére.

Amint kiválasztotta a szolgáltatókat, kattintson a jelölőnégyzetek fölött jobbra található "Kiválasztás véglegesítésére" ahhoz, hogy ezek a szolgáltatók a címzetti körbe kerüljenek! Ott minden kapcsolattartó személyt meghatározhat vagy a kiválasztott szolgáltatót eltávolíthatja a címzettek köréből!

Most újdonság: Szűrési lehetőségek a fuvarajánlat-kéréseknél

Előnye:

Egész egyszerűen létrehozhat egy akár 50 szolgáltatóból álló címzetti listát, akinek célzottan küldi el a fuvarajánlat-kérést.

Alkalmazza az új szűrési lehetőségeket és profitáljon az egyértelműen meghatározott címzetti kör eredményezte előnyökből!

nazaj

Še niste stranka?
Testirajte TIMOCOM do 4 tedne brezplačno in neobvezujoče!

Pojdi na registracijo

Imate vprašanja? Vprašajte!

Naši strokovnjaki so dosegljivi od ponedeljka do četrtka od 8.00 do 18.00 ter v petek od 8.00 do 17.00 na naslednji telefonski številki:

+49 211 88 26 88 26

Prosimo, da za začetek razgovora pripravite vašo TIMOCOM ID številko.
Veselimo se vašega klica!